Rörmokare Stockholm – Sjöstadens VVS

Om Oss - Sjöstadens VVS

Om oss

Vi är en professionell rörfirma med servicekänsla och höga krav på kvalitet, som erbjuder dig allt inom VVS-service i Stockholmsområdet. Vi som driver företaget heter Victor och Fredrik. Båda är utbildade VVS-montörer med VVS-certifikat och en lång erfarenhet inom byggbranschen. Fredrik är även utbildad VVS-ingenjör och sakkunnig inom våtrum. Företaget har en ansvarsförsäkring hos Trygghansa. Vilket gör att du som kund kan känna dig trygg hela vägen från start till slutfört arbete, samt under garantitiden efteråt. Vi ger dig ett hållbart resultat.

Du kan även anlita oss för kompletta badrumsrenoveringar. Tack vare våra samarbetspartners kan vi även erbjuda elektriker med fullständig behörighet och plattsättare certifierade via BKR (Byggkeramikrådet), samt snickare med mångårig erfarenhet.

Är du i behov av VVS-service?

Vårt mål

Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd, inget uppdrag är för stort eller litet. Som privatperson kan du få skatterabatt på arbetskostnaden vid VVS-service i hemmet. Vi tar hand om redovisningen till Skatteverket och drar av ROT-avdraget direkt på fakturan.

Läs mer om ROT-avdraget på skatteverkets hemsida>

Välkommen att höra av dig till oss. Vi återkopplar snabbt och erbjuder alltid kostnadsfria offerter. Är du i behov av en rörmokare i Stockholm? Vi kommer gärna förbi och tittar på uppdraget, för att kunna ge dig helhetsbild av vad som kommer att behövas  utföras.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!